Politistii din Braila au retinut, joi seara, patru barbati suspectati ca au violat doua fete, una de 16 ani, cealalta de 17 ani. Una dintre ele a povestit ca l-a cunoscut pe unul dintre agresori pe Facebook si au urcat cu ei in masina, dar au fost duse pe un camp si violate, potrivit News.ro.

Politistii din Braila au anuntat, joi seara, ca au identificat pe patru barbati, cu varste cuprinse intre 25 si 37 de ani, banuiti de comiterea infractiunii de viol. Unul dintre agresori, de 25 de ani, este din municipiul Braila, iar ceilalti trei din localitatea Lanurile, judetul Braila.

Fata de cei patru a fost luata masura retinerii pentru 24 de ore, fiind incarcerati in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al Politiei Judetene Braila, urmand ca in cursul zilei de vineri sa fie prezentati instantei cu propunere de arestare preventiva.

Potrivit anchetatorilor, fapta ar fi fost comisa pe un camp de pe raza comunei Stancuta, iar una dintre victime a fost si batuta de agresori.

Cele doua fete, una de 16 ani, celalta de 17 ani, le-au povestit politistilor ca s-au urcat in masina cu barbatii dupa ce una dintre ele l-ar fi cunoscut pe unul dintre ei pe Facebook.