Sase femei au fost preluate de ambulante, fiind duse la spital in urma unui incidentul petrecut joi in localitatea buzoiana Tisau, unde s-a rupt o punte, transmite news.ro. La momentul incidentului, pe puntea peste pararul Valea Tisaului se aflau sase femei care se intorceau de la biserica. Puntea s-a rupt, iar toate cele sase femei au cazut in albia paraului, de la o inaltime de aproximativ patru metri.

Toate cele sase femei au fost transportate la Spitalului Judetean Buzau.

Potrivit purtatorului de cuvant al Spitalului Judetean de Urgenta Buzau, Adriana Bunila, trei dintre victime au fost aduse cu salvarile din cadrul SAJ Buzau, iar alte trei cu autospeciala de transport victime multiple din cadrul ISU Buzau.

Victimele au varste cuprinse intre 32 si 77 de ani si au multiple traumatisme: de coloana cervicala, de abdomen si de bazin, fiind stabile din punct de vedere hemodinamic si respirator. Cele sase femei raman internate in Spitalul Judetean Buzau.

Politistii au deschis dosar penal in rem pentru vatamare corporala din culpa si continua cercetarile la locul accidentului.