Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca pe mai multe artere rutiere din tara, circulatia auto se desfasoara in conditii de ceata densa.

Fenomenul este semnalat pe autostrada A2 Bucuresti - Constanta (vizibilitate redusa la aproximativ 100 de metri pe tronsonul kilometric 20 - 54), pe DN11 si DN12, in judetul Covasna (vizibilitate redusa, pe alocuri, sub 50 de metri), DN73, in judetul Brasov (vizibilitate redusa, pe alocuri, sub 20 de metri), DN2 in judetul Suceava (vizibilitate redusa, pe alocuri, sub 50 de metri, pe tronsonul Granicesti - Siret) si pe drumurile nationale din judetul Dambovita (vizibilitate 100 de metri).

UPDATE 09.03 Meteorologii au emis mai multe coduri galbene de ceata, valabile pana la ora 10.00 in zonele joase din judetele Arges, Buzau, Prahova si Dambovita si in mai multe localitati din Brasov, Gorj si Covasna. O avertizare similara, in vigoare pana la ora 11.00, a fost emisa si pentru zone din judetele Galati, Botosani, Bacau, Vaslui si Suceava.

Ceata reduce local vizibilitatea sub 200 m si izolat sub 50 m, mai noteaza Administratia Nationala de Meteorologie.