Autoritatile din municipiul Buzau au activat planul rosu de interventie dupa ce un autoturism a intrat intr-un grup de persoane aflate in fata Scolii generale nr. 1 din Buzau. La fata locului au fost trimise mai multe ambulante si a fost declansat planul rosu de interventie, informeaza news.ro.

UPDATE 13:53 Accidentul produs in apropierea Scolii gimnaziale nr. 1 din Buzau s-a soldat, in total, cu noua victime, printre care un barbat, care este internat in stare grava la spital, cu picioarele zdrobite, si o femeie insarcinata, care a suferit un atac de panica.

Potrivit purtatorului de cuvant al Prefecturii Buzau, Gabi Cosma, dintre cele noua persoane, sase au fost ranite, toate fiind parinti care isi asteptau copiii sa iasa de la cursuri, si trei au suferit atacuri de panica.

Potrivit sursei citate, opt persoane au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Buzau, iar a noua, femeia insarcinata, la Maternitate. Toate persoanele implicate in accident sunt in stare stabila, potrivit cadrelor medicale, cu exceptia unui barbat, care se afla in stare grava, picioarele acestuia fiind zdrobite.

Printre persoanele care au suferit atac de panica se afla si autorul accidentului, directorul Scolii gimnaziale nr.1, Monica Gheorghe.

UPDATE 12:52 Sase persoane au ajuns la spital, transmite Digi 24. Potrivit sursei citate, directoarea scolii a facut o manevra gresita, a lovit poarta institutiei, care a cazut peste parintii care isi asteptau copiii.

Potrivit primelor informatii, la volanul masinii s-ar fi aflat directoarea Scolii Generale nr. 1.