Protestul mut din fata sediului PSD din Sibiu dureaza de aproape 48 de ore, fiind autorizat. Protestatarii au instituit "o zona libera de coruptie" si cer tuturor sa li se alature si sa creeze astfel de zone si in alte orase din tara, potrivit news.ro.

Protest la SibiuFoto: Facebook / Vadedem#dinSibiu

Protestul mut din fata sediului PSD Sibiu durreaza de aproape 48 de ore.

Organizatorii au transmis ca protestul a fost autorizat, iar autoritatile le-au cerut sa delimiteze clar zona in care are loc manifestarea.

"Avem o zona delimitata, o zona libera de coruptie. Va invitam sa realizati si in alte orase din tara astfel de zone libere de coruptie", au mai transmis oorganizatorii.

Potrivit acestora, de 48 de ore de cand a fost demarat protestul - cel mai lung de pana acum organizat in municipiul Sibiu - reprezentantii PSD Sibiu nu au comunicat deloc cu ei.

Inca de luni de la pranz, se desfasoara in fata sediului organizatiei judetene a PSD SIbiu un protest mut fata de modificarea legilor justitiei.

Participantii au mesaje antiguvernamentale, pancarte cu textul "Toti pentru justitie", dar si bannere pe care scrie "Va vedm".