Peste 1.000 de persoane, potrivit organizatorilor, au protestat duminica seara in Piata Victoriei din Timisoara, impotriva Guvernului PSD si a coruptiei, cerand pedepsirea ''hotilor''. ''Liviu Dragnea nu uita, de Craciun e ziua ta'', ''Craciun fara hoti'', ''Mai am un singur dor, Liviu Dragnea scriitor'', ''Legi pentru toti, nu pentru hoti'', ''Rezistam, nu cedam'', ''Ati reusit, ne-ati unit'', ''Pacat, pacat de sangele varsat'', ''Sa va fie frica, tara se ridica'', ''Rezista Bucuresti'' au fost scandat protestatarii, potrivit Agerpres.

Participantii la miting au facut si un tur al Pietei Victoriei, intrucat in locatia anuntata era in desfasurare un concert de Craciun organizat de Primaria Timisoara.

Pentru prima data, si de la ferestrele cladirilor din centrul orasului, oamenii s-au alaturat protestatarilor, fluturand drapele si scandand lozincile protestatarilor din strada.

Inarmati cu portavoce, vuvuzele, steaguri, cei prezenti nu au mai tinut discursuri, ca in alte seri, ci au fost mult mai energici in scandarea de lozinci.

A urmat marsul spre Palatul Justitiei, unde s-au reluat aceleasi lozinci, dupa care protestatarii au revenit in Piata Victoriei.