Reprezentantii Inspectoratului Judetean de Politie Iasi au demarat, duminica, o ancheta, dupa ce un barbat din localitatea Pietrosu, comuna Tatarusi, a murit sambata seara, dupa ce a fost prins sub un tractor, informeaza Agerpres. Barbatul a fost gasit intamplator pe un camp. In urma unui apel primit la serviciul 112, la fata locului s-au deplasat mai multe echipaje de politie, ale ambulantei si descarcerare.

Din cauza conditiilor meteo nefavorabile, pe o parte din drum, cadrele medicale au fost nevoite sa se deplaseze pe jos cu echipamentele si aparatura medicala.

"A fost dirijat un echipaj cu medic de la substatia Pascani, care a gasit la locul solicitarii un barbat decedat. Acesta avea un traumatism cranio-cerebral sever si multiple traumatisme la nivelul toracelui si membrelor", a declarat Nicolai Pralea, purtator de cuvant al SAJ Iasi.

Politistii au demarat o ancheta pentru a stabili in ce conditii s-a produs accidentul.

"Un barbat in varsta de 42 de ani care conducea un tractor pe un camp a murit strivit dupa ce vehiculul a derapat si s-a rasturnat. Barbatul nu avea permis de conducere, iar vehiculul nu era inmatriculat", a declarat Adina Lupu, purtator de cuvant al IPJ Iasi.

Potrivit reprezentantilor IPJ Iasi, in cauza a fost intocmit un dosar penal.