Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Harlau si reprezentantii IPJ Iasi au demarat o ancheta dupa ce vineri seara o masina de politie a fost distrusa in urma unui scandal dintr-un bar din localitatea Poieni, comuna Deleni, transmite Agerpres.

Potrivit unor surse din randul anchetatorilor, vineri seara un echipaj de politie a fost solicitat sa intervina pentru a aplana conflictul izbucnit in barul din Poieni intre cativa tineri. Scandalul a degenerat atunci cand in zona a ajuns echipajul de politie. Tinerii au incercat sa ii atace pe oamenii legii si le-au spart geamurile masinii cu care ajunsesera la fata locului.

In sprijin au fost solicitati sa intervina politistii de la Harlau, un echipaj de ambulanta si unul SMURD.

Doi dintre scandalagii au fost preluati de echipajele medicale si transportati la Spitalul Municipal Harlau, unde au primit ingrijiri medicale. Ulterior, unul dintre acestia a fost dus la audieri la postul de politie din Harlau. Tot acolo au ajuns si alte persoane care au vazut cum s-a desfasurat intregul scandal.

Audierile au fost reluate sambata dimineata, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe langa Judecatoria Harlau. Anchetatorii au deschis dosar penal pentru distrugere, loviri si alte violente, tulburarea linistii si ordinii publice, urmand ca procurorul de caz sa decida daca se va adauga si acuzatia de ultraj.