Sase persoane, intre care un copil im varsta de cinci ani, au fost ranite intr-un accident produs sambata in judetul Arges, in comuna Pietrosani, primele date ale politistlor aratand ca un sofer care iesise din schimbul al treilea a adormit la volan, iar autovehiculul pe care il conducea a intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit cu un altul, informeaza news.ro.

Reprezentantii Politiei Judetene Arges au declarat pentru News.ro ca accidentul s-a produs pe un drum judetean din comuna Pietrosani. Un autovehicul Opel in care se aflau doi muncitori care iesisera din schimbul trei de la uzina Dacia a intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit violent cu un autoturism Skoda Fabia in care se aflau doi barbati, o femeie si copilul acesteia in varsta de cinci ani.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Arges, Madalina Epure, a declarat ca in urma accidentului toate cele sase persoane aflate in autovehiculele implictate au suferit politraumatisme, avand nevoie de ingrijiri medicale.

Politistii au deschis dosar de cercetare pentru infractiunea de vatamare corporala din culpa.