Fostul secretar de stat in Ministerul Dezvoltarii Razvan Murgeanu a declarat vineri, la iesirea de la DNA, ca discutia sa cu Liviu Dragnea pe tema Tel Drum la momentul la care ministerul a primit o instiintare din partea auditorilor DG Regio a fost una "informala, care a durat exact cinci minute", actualul lider PSD fiind interesat "ce se poate intampla si care pot fi consecintele", informeaza news.ro.

"El a intrebat care e situatia. Imi aduc aminte, erau doua chestiuni foarte clare. Una era legata de o posibila apartenenta a firmei ca si cum ar fi a lui, ma rog, lucru care nu avreai cum sa-l dovedesti, si mai era ceva legat de o conditie suspensorie in licitatie. Nu mi aduc aminte acum exact, dar era ceva restrictiv" a spus Murgeanu

Intrebat daca e vorba despre utilajul la care fac referire procurorii, el a raspuns: "Probabil ca ala".

Solicitat sa precizeze cine a stabilit intalnirea, Razvan Murgeanu a spus ca Liviu Dragnea a stabilit-o si a precizat ca s-au intalnit in benzinarie in anul 2011 pentru ca venea de la tara.

Murgeanu a mai spus ca auditul in urma caruia a primit reclamatii ministerul nu era facut numai pentru judetul Teleorman, ci pentru patru sau cinci judete.

"In cazul Teleorman erau suspiciuni, cea mai importanta pentru care ar fi fost o mare problema, pentru ca insemna suta la suta corectie, acea suspiciune se referea ca acea firma Tel Drum ar putea sa apartina lui Liviu Dragnea. Asta era tot", a susbliniat Razvan Murgeanu.

El a explicat cum s-au aplicat corectiile financiare, respectiv ca s-a aplicat in cazul Tel Drum o corectie financiara in baza unei conditii "care putea fi considerata cu dedicatie".

"Si pe aceea i s a dat 25% pentru ca pe cea ca e firma lui Dragnea, nu aveai cum sa dovedesti chestiunea asta" a spus Murgeanu.

El a precizat ca l-a intrebat pe Liviu Dragnea la acel moment daca tel Drum e firma lui si acesta a negat.