Un elev in varsta de 17 ani de la un liceu din municipiul Constanta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile dupa ce in ultimele saptamani a amenintat si santajat trei colegi de clasa, cerandu-le acestora diferite sume de bani pentru a nu-i agresa. El a fost dus in arestul Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta, transmite news.ro.

Potrivit politistilor, elevul in varsta de 17 ani de la Liceul Tehnologic "Dimitrie Leonida" din Constanta este cercetat pentru comiterea infractiunilor de lovire sau alte violente, santaj si amenintare.

Anchetatorii au stabilit ca in zilele de 22 noiembrie, 29 noiembrie si 5 decembrie, elevul a comis faptele asupra a trei colegi de clasa.

El ii ameninta pe acestia cu acte de violenta daca nu ii dau diferite sume de bani, iar pe unul dintre ei chiar l-a lovit.

Victimele au sesizat politia, iar oamenii legii au unit aceste fapte intr-un singur dosar, ei stabilind si faptul ca adolescentul respectiv este o fire conflictuala.

Elevul in varsta de 17 de ani a fost initial retinut pentru 24 de ore, iar joi seara Judecatoria Constanta a decis arestarea preventiva a acestuia pentru 30 de zile.