Noul prefect al judetului Braila, George Adrian Paladi, a declarat intr-un interviu pentruDEBRAILA.roca este finul premierului Mihai Tudose, dar ca acest lucru nu a fost un avantaj si ca nu nasul sau i-a propus sa ocupe functia.

HotNews.roFoto: Hotnews

“Am primit cu bucurie, satisfactie si incantare vestea. Imi doresc sa ma ridic la nivelul asteptarilor. Sunt un om onest, bine pregatit. Da, este adevarat ca sunt finul domnului Tudose. Nu a fost insa un avantaj. Va spun ca sunt cununat de 14 ani, nu de ieri. Eu am lucrat in mediul privat”, a precizat Paladi, potrivit debraila.ro.

Totodata, noul prefect a mai adaugat faptul ca firma pe care a detinut-o a avut contracte din bani publici, mentionand ca 10% din numarul contractelor sunt incheiat cu institutii publice, cum ar fi Primaria Braila sau Compania de Utilitati Publice „Dunarea”.

George Adrian Paladi, in varsta de 38 de ani, a fost numit, miercuri dupa-amiaza, in sedinta de Guvern, in functia de prefect al județului, in locul Madalinei Cochino.

Paladi, de profesie inginer, lucreaza la Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului, demisionand din PSD la inceputul acestui an.