Adjunctul sefului Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Giurgiu, Catalin Constantin Georgescu, a declarat luni, pentru Agerpres, ca a fost deschis un dosar penal pentru tentativa de distrugere dupa ce un tanar din municipiul Giurgiu a aruncat cu sticle in sediul PSD Giurgiu.

"Am fost sesizati cu privire la faptul ca, in noaptea de sambata spre duminica, un tanar ar fi aruncat cu o sticla spre sediul PSD. In urma sesizarii, a fost identificat autorul, pagubele sunt nesemnificative, dar in cauza a fost deschis un dosar penal pentru tentativa de distrugere", a declarat Georgescu.

Conform acestuia, actiunea a fost una individuala, nu s-a produs in timpul vreunui protest.

Tanarul este cercetat in libertate, a precizat Georgescu.

"Aceasta actiune s-a produs in noaptea de sambata spre duminica, aproximativ la orele 4:00, si au fost de fapt doua sticle incendiare, cu motorina probabil, pentru ca s-a cunoscut locul unde a ars. Nu sunt pagube, doar urme pe zid, pentru ca prima a lovit in zid, iar cu a doua a vrut probabil sa sparga usa, dar a ricosat in zid si apoi in gard, unde s-a stins si se si vede un pic ars", a precizat Mariana Bragaru, de la Biroul de Presa al PSD Giurgiu.