Viteza de deplasare pe DN 1 intre Posada si Comarnic a crescut, duminica seara, la 30 - 40 de km/h, insa s-a aglomerat si ruta alternativa de pe DN1 A, intre ManecIu si Izvoarele, anunta Infotrafic, relateaza News.ro.

"Valorile de trafic raman ridicate pe DN1, intre Posada si Comarnic, pe sensul de mers catre capitala, insa viteza de deplasare a crescut la 30 - 40 km/h. Totodata, pe ruta ocolitoare care a fost recomandata pe timpul zilei soferilor, respectiv DN1A Sacele - Cheia - Ploiesti, traficul s-a aglomerat intre timp si se circula ingreunat intre Maneciu si Izvoarele, pe sensul de mers catre Ploiesti", precizeaza Politia, in conditiile in care cu cateva ore mai devreme viteza de deplasare pe Valea Prahovei era de 20 de km/h.

De asemenea, traficul este intens si pe DN7, intre Calimanesti si Ramnicu Valcea, judetul Valcea, precum si intre Vestem si Boita, judetul Sibiu, in ambele zone pe sensul de mers catre Ramnicu Valcea.

In continuare se circula ingreunat pe DN73, intre Rucar si Bran, pe sensul de mers catre Rucar, unde sunt formate coloane de autoturisme, dar in miscare, nu se mai stationeaza bara la bara.

Circulatia s-a fluidizat intre timp pe DN1, intre Predeal si Posada, unde nu mai sunt coloane de autovehicule, valorile de trafic fiind in limitele normale in prezent pe acest tronson de drum, precizeaza Centrul Infotrafic.