Politistii si procurorii din Calarasi audiaza, vineri seara, doi tineri suspectati ca sunt autostopistii care au injunghiat mortal un barbat si au ranit-o pe sotia acestuia, anunta News.ro. Anchetatorii nu ofera deocamdata prea multe informatii, dar surse judiciare spun ca cei doi urmeaza a fi retinuti.

Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Calarasi, doua persoane sust audiate, vineri seara, in cazul crimei care s-a produs in 24 noiembrie.

Cei doi sunt suspectati a fi autostopistii care au injunghiat mortal un barbat si au ranit-o pe sotia acestuia.

Deocamdata, anchetatorii nu ofera prea multe informatii despre caz, dar surse judiciare sustin ca cei doi urmeaza a fi retinuti si vor fi acuzati de omor deosebit de grav.

Aceleasi surse precizeaza ca este vorba despre doi tineri cu varste cuprinse intre 16 - 19 ani.

In 24 noiembrie, doi barbati care fusesera luati la "autostop" din orasul Slobozia, intr-o masina in care se aflau doi soti, i-au spus soferului sa opreasca pe DN 3 A, in dreptul localitatii Tudor Vladimirescu din judetul Calarasi.

Ulterior, barbatii l-au injunghiat in gat cu un cutit pe sofer, dar si pe sotia acestuia. Femeia a supravietuit si a reusit sa sune la 112.

La fata locului au ajuns echipaje SMURD, insa in cazul barbatului nu s-a mai putut face nimic, acesta fiind declarat mort. Sotia acestuia a fost transportata la Spitalul Judetean Calarasi, fiind ranita usor.

Ambele victime au fost gasite cazute in afara masinii.

Zile intregi, politisti din mai multe judete au efectuat cautari si filtre pentru prinderea autorilor.