Cateva sute de oameni au sosit cu autocarele in Capitala, vineri dimineata, adusi de mai multe organizatii PSD din tara, pentru a participa la ceremoniile care vor avea loc de Ziua Nationala la Arcul de Triumf. In jurul orei 8.30, in parcarea Romexpo erau deja aproximativ 20 de autocare, din Bihor, Hunedoara, Caras-Severin, Buzau, Prahova sau Calarasi, informeaza news.ro.

Autocar PSDFoto: News.ro

Pe unele dintre ele este lipit, pe parbriz, un afis pe care este mentionata organizatia PSD din care provin oamenii.

Unii dintre ei sunt imbracati in costume nationale, iar la coborarea din masini au fost intampinati de tineri care le-au impartit stegulete si banderole tricolore.

In parcarea Romexpo a ajuns vineri dimineata si un microbuz scolar, cu tineri veniti din Caras-Severin.

"Suntem organizati. Noi intre noi ne-am organizat", explica un barbat venit de la Ploiesti, in timp ce altul, sosit de la Targu Jiu, spune ca a venit "pe gratis", dar nu prea stie scopul deplasarii.

Sursa foto: news.ro

Primaria Capitalei, condusa de Gabriela Firea, a aprobat participarea simpatizantilor PSD adusi de 30 de autocare la parada Zilei Nationalea Romaniei, potrivit unor documente obtinute de HotNews.ro. Autocarele vor stationa in zona Complexului Expozitional Romexpo, iar afluirea si defluirea participantilor se vor face in mod individual.