Politistii vor institui de joi restrictii de trafic in Capitala, pentru parada de 1 Decembrie, in vederea fluidizarii traficului. Astfel, joi, 30 noiembrie 2017, incepand cu ora 10.00, pana pe 1 decembrie, ora 20.00, va fi restrictionat traficul rutier pe str. A. Constantinescu, banda I, sensul de mers dinspre Arcul de Triumf catre Manastirea Casin si pe Sos. Kiseleff, banda I, pe sensul de mers dinspre Piata Presei Libere catre Arcul de Triumf, si incepand cu ora 14.00, benzile I si II, din Piata Arcului de Triumf sensul de mers dinspre Bd. Ctin. Prezan catre Piata Presei Libere.

Vineri, 1 decembrie, vor fi urmatoarele restrictii de circulatie:

- intre orele 04:00 - 16:00, va fi inchisa circulatia pe axul central si banda I pe Sos. Kiseleff, intre Piata Presei Libere si Arcul de Triumf si benzile I si II pe Sos. Bucuresti-Ploiesti, sensul de mers Piata Presei Libere catre Fantana Miorita, precum si pe benzile III si IV pe Sos. Bucuresti-Ploiesti, sensul de mers Fantana Miorita catre Piata Presei Libere. De asemenea, va fi restrictionat traficul rutier si in Pasajul Presei Libere, pe sensul de deplasare dinspre Piata Presei Libere catre Arcul de Triumf, traficul rutier fiind dirijat prin breteaua care accede in Piata Montreal.

- intre orele 07:00 - 16:00, va fi inchisa total circulatia (gradual,in functie de momentul sosirii tehnicii militare pentru parada ) pe Sos. Kiseleff intre Piata Presei Libere si intrarea in Piata Victoriei, pana la semaforul care face legatura cu Bd. Aviatorilor si Str. Paris, pe strazile adiacente, precum si pe Str. Al. Constantinescu, intre Bd. Marasti si Arcul de Triumf, Bd. Maresal Averescu intre bd. Marasti si Arcul de Triumf, Bd. Constantin Prezan intre Piata Arcul de Triumf si Piata Charles de Gaulle, Str. Primo Nebiolo, Str. Arh. Ion Mincu, Str. Docentilor si pe Str. Barbu Delavrancea. De asemenea, traficul rutier va fi restrictionat temporar si pe Bd. Poligrafiei, Bd. Marasti si Str. Clucerului, pe durata deplasarii tehnicii si personalului.

- intre orele 07:00 - 16:00, va fi inchisa circulatia si pe banda I de pe Bd. Ion Mihalache, tronsonul cuprins intre Bd. Nicolae Titulescu si intersectia cu Str. Arh. Ion Mincu.

Totodata, joi, 30 noiembrie, de la orele 22.00, pana in zilele de 25 si 26 noiembrie 2017, respectiv 1 decembrie 2017, orele 16.00, se va interzice stationarea autovehiculelor pe Aleea Pescarus, intre Intrarea Pescarus si Restaurant Pescarus, cat si in alveolele de pe Sos. Kiseleff, in zona Monumentului Infanteriei.

De asemenea, in data de 01.12.2017, intre orele 06.00 ¬ 16.00, se va restrictiona traficul rutier pe banda I de circulatie, pe Bd. Aviatorilor, dinspre Bd. Beijing catre Str. Arh. I. Mincu si la necesitate, banda I pe sensul de mers dinspre Str. Arh. I. Mincu catre Bd. Beijing, precum si pe breteaua adiacenta Bd. Aviatorilor, (respectiv Parcului Herastrau), intre rondul Pescarus si Piata Charles de Gaulle.

Rute ocolitoare recomandate:

1. Sos. Bucuresti-Ploiesti ¬ Piata Presei Libere ¬ Piata Montreal ¬ Bd. Marasti ¬ Str. Alexandru Constantinescu ¬ Piata Domenii ¬ Bd. Ion Mihalache;

2. Sos. Bucuresti-Ploiesti ¬ Piata Presei Libere ¬ Piata Montreal ¬ Bd. Marasti ¬ Bd. Maresal Averescu ¬ Str. Turda ¬ Podul Grant;

3. Piata Victoriei ¬ Bd. Aviatorilor ¬ Bd. Nicolae Caramfil ¬ Bd. Aerogarii ¬ DN1;

4. Sos. Stefan cel Mare ¬ Str. Barbu Vacarescu ¬ Bd. Aerogarii ¬ D.N.1.