Peste 500 de protestatari au iesit in strada pe ploaie, duminica seara, la Timisoara, ei scandand impotriva liderului PSD, Liviu Dragnea si a ''statului paralel''. ''In ciuda ploii, am iesit din casa pentru ca ne pasa, pentru ca interesele majoritatii romanilor cinstiti din tara asta sunt mai importante decat ploaia'', a spus unul dintre participantii la protestul si la marsul din Timisoara, citat de Agerpres.

Potrivit organizatorilor, circa 500 de manifestanti au protestat initial in Piata Libertatii, dupa care au pornit in mars spre Palatul Dicasterial, unde se afla instantele de judecata, pe parcurs alaturandu-se alti circa 300 de protestatari. Oamenii au cerut demisia liderului PSD, Liviu Dragnea, independenta Justitiei, legi egale pentru toti, "fara super-imunitate".

''Dragnea nu uita, puscaria-i casa ta'', ''Rezistam, nu cedam!'', ''Democratie, nu oligarhie'', ''Jos guvernul mincinos'', ''Lege pentru toti, nu pentru hoti'', ''Dragnea si gasca ta legalizati coruptia'', ''Nu vrem sa fim condusi de hoti'', ''DNA sa vina sa va ia!'', ''Hotii, hotii'', ''PSD ciuma rosie'', ''Dragnea, nu uita: Romania nu-i a ta'', ''Ne-am saturat'', ''Sa va fie frica, tara se ridica'', sunt cateva dintre lozincile pe care le-au scandat cei prezenti.

In fata sediului instantelor de judecata, manifestantii au protestat circa 20 de minute, dupa care o parte dintre manifestanti au revenit in Piata Libertatii. Aici, organizatorii au anuntat ca, duminica viitoare, intalnirea protestatarilor va avea loc de la aceeasi ora, 18:00.