Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Petre Daea, a gustat sambata din palinca, branza si alte produse alimentare aduse de producatori la Expo Transilvania Cluj-Napoca, unde a ajuns campania "Alege oaia!".

Petre DaeaFoto: Hotnews

"Va salut, dragi fermieri! Va salut, dragi crescatori de ovine! Va salut, dragi clujeni! Va salut, dragi romani! Pentru ca astazi suntem la al 5-lea eveniment in tara, intr-un program pe care l-am gandit impreuna. De aceea, am inceput salutul catre dumneavoastra, pentru ca dumneavoastra mi l-ati sugerat, dvs il sustineti din punct de vedere al costurilor pe care le inregistreaza un asemenea eveniment, dumneavoastra il veti continua, cu sau fara ministru.

Pentru ca este programul dumneavoastra, pentru ca este programul care merita in Romania sa ajunga pana acolo unde fiecare roman si crescator de animale, de ovine, intelege ca acest program este al Tarii Romanesti si merita sa fie pus in practica, nu numai prin aceasta promovare, care este primul pas, ci si prin realizarea celorlalte elemente care constituie lantul de castig si de bunastare pentru fiecare", a afirmat Petre Daea.

Ministrul Agriculturii a vizitat standurile, s-a fotografiat si a vorbit cu producatorii.

Unul dintre fermieri a spus, la microfon, ca Petre Daea ar trebui sa candideze la Presedintia Romaniei pentru ca el si alti agricultori il vor vota.

Pe scena amenajata la Expo Transilvania, interpretul de muzica populara Vali Guia i-a dedicat ministrului melodia "Ciobanas cu 300 de oi".