Conducerea Politiei Capitalei a declansat un control la Arestul Central, in urma unor informatii aparute in spatiul public privind o presupusa relatie intre o persoana aflata in arest si un angajat al structurii de Retinere si Arestare Preventiva, a anuntat Politia Capitalei.

Politia Capitalei arata intr-un comunicat de presa, citat de News.ro, ca persoana incarcerata desfasoara activitati neremunerate la locul de detinere, iar in ceea ce priveste relatia pe care aceasta ar avea-o cu un angajat al structurii de Retinere si Arestare Preventiva, au fost declansate de urgenta verificari, prin Serviciul Control al Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti.

Surse judiciare au declarat pentru News.ro ca este vizat de aceasta ancheta seful Biroului Drepturi si Evidenta, care ar fi avut o relatie cu o femeie judecata dupa ce si-ar fi exploatat sexual fiica. Ea se afla in arest din data de 18 martie 2016 si a fost condamnata pe fond la noua ani si jumatate de inchisoare pentru viol, dupa ce si-ar fi exploatat sexual fiica. Sursele citate au precizat ca scandalul ar fi izbucnit dupa ce asupra femeii ar fi fost descoperit un test de sarcina.