Liviu Dragnea a declarat luni ca nu analizeaza "ce spune unul sau altul", dupa ce consilierul onorific al premierului Mihai Tudose, Gheorghe Piperea, i-a cerut sa demisionezein conditiile in care DNA a inceput urmarirea penala a liderului PSD intr-un nou dosar.

"Nu analizez eu ce spune unul sau altul. Ma intereseaza ca in partid lucrurile sa ramana in regula si ma intereseaza ce se discuta in partid", a raspuns Dragnea, intrebat de ziaristi cum comenteaza declaratiile lui Piperea.

Chestionat daca va cere demiterea lui Piperea, Liviu Dragnea a raspuns: "Daca il consiliaza bine si il ajuta (pe premierul Tudose- n.red.) - sa ramana, nu ma intereseaza".

“Oare cat timp o sa mai polueze agenda publica problemele personale ale unui singur om, haituit acum de sistemul care pana acum l-a protejat si i-a fost partener? De ce nu demisioneaza dl Dragnea, pentru a putea sa-si probeze nevinovatia si, in plus, sa demonstreze cu glorie ca prezumtia de nevinovatie merita salvata chiar isi in cazul politicienilor? Nu de alta, dar suntem ca intr-o colivie. Cam de mult timp. Up date : iote ca leul tocmai ce dadu coltul pe dupa 4,7. Iat Robor se duce hat - dincolo de 2,2. Iar inflatia mergea si ea in balariile unde fu invitata de profetul vietii de la bnr”, a scris Gheorghe Piperea, luni, pe contul lui de Facebook, dupa anuntul DNA.