Comandantul Jandarmeriei Romane, Sebastian Cucos, a declarat ca soferul de pe autobuzul jandarmeriei filmat pe linia de tramvai se va prezenta luni la Directia Rutiera pentru continuarea investigatiilor, scrie Agerpres.

"Nu suntem fericiti de acest incident, fapt pentru care am instituit o comisie de ancheta. Masurile pe care putem noi sa le luam sunt cele disciplinare, insa, din discutiile pe care le-am avut cu colegii de la Politie, colegul nostru se va prezenta luni la Directia Rutiera, urmand sa continue investigatiile", a spus, duminica, Sebastian Cucos, la sediul Jandarmeriei Romane.

El a precizat ca soferul Jandarmeriei nu mai conduce masini ale MAI, insa are inca permis de conducere.

"Ceea ce pot sa va asigur este ca pe viitor vom limita pe cat posibil ca acesti oameni sa mai conduca masinile noastre. La momentul de fata acesta nu mai conduce o masina MAI, dar detine in continuare permisul de conducere", a mai declarat Cucos.

Imagini video au aparut pe o retea de socializare cu un autocar albastru care circula cu viteza pe linia de tramvai 41, depasind coloana de masini din trafic, evitand la limita un accident rutier ce s-ar fi putut produce din impactul cu tramvaiul care circula din sens opus.