Politistii si procurorii din Bihor au inceput o ancheta in cazul unui tanar gasit dezbracat, doar in lenjerie intima, si cu capul zdrobit, pe o strada din municipiul Oradea, despre care se presupune ca a fost ucis, relateaza News.ro.

Trupul neinsufletit al tanarului a fost descoperit joi dimineata, pe o strada din municipiul Oradea, victima fiind doar in lenjerie intima si ciorapi si avand urme de lovituri violente la cap. Cadavrul a fost descoperit de un localnic in apropierea unui bloc, capul zdrobit al victimei fiind acoperit cu frunze.

Prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe langa Tribunalul Bihor, Maria Cotrau, a declarat ca procurorii bihoreni au deschis o ancheta in acest caz pentru omor si a fost conturat deja un cerc de suspecti.

Potrivit sursei citate, anchetatorii au identificat victima, fiind vorba despre un tanar din Oradea, in varsta de 27 de ani, necasatorit.

Zona in care a fost descoperit cadavrul tanarului a fost impanzita de politisti, joi, anchetatorii folosind si caini pentru gasirea unor posibile urme care sa ii conduca la ucigas. De asemenea, anchetatorii au gasit in apropiere mai multe obiecte vestimentare, pe care le-au ridicat pentru a stabili daca au sau nu legatura cu crima.

Oradea s-a confruntat cu o crima violenta si in primavara acestui an, cand un taximetrist a fost injunghiat de un client si lasat in masina, la cativa kilometri de municipiu. Ucigasul, un tanar in varsta de 19 ani ani, a fost prins atunci la scurt timp de politisti.