Cei doi barbati din Resita care au disparut pe Muntele Semenic, in timp ce adunau ciuperci, au fost gasite, miercuri dupa-amiaza, in apropierea localitatii Borloveni, scrie Agerpres.

"Cele doua persoane au plecat inca de marti dimineata, putin dupa ora 7.00, pe Muntele Semenic, la cules de ciuperci. Inspectoratul de Jandarmi Judetean Caras-Severin a fost sesizat la ora 21.19, despre faptul ca cei doi barbati au plecat la cules de bureti, dar nu au mai ajuns acasa. Initial, jandarmii montani au gasit masina celor doi, pe platoul Semenic. Din cauza conditiilor atmosferice, cea?a densa, cautarile au fost intrerupte, fiind reluate in aceasta dimineata. La ora 16.15, cele doua persoane au fost gasite in apropierea localitatii Borloveni', a declarat Marius Sandulescu, purtator de cuvant al IJJ Caras-Severin.

Potrivit unui comunicat de presa al Inspectoratului de Jandarmi Caras- Severin, citat de News.ro, jandarmii au fost sesizati inca de marti seara ca doi barbati de 44 si 49 de ani din Resita, care au plecat sa caute ciuperci pe Semenic, nu s-au mai intorrs acasa.

"In urma apelului primit jandarmii montani au inceput deplasarea spre locul indicat unde au gasit autoturismul cu care cei doi barbati s-au deplasat pe Platoul Semenic. Din cauza conditiilor atmosferice, ceata densa, cautarile au fost intrerupte, fiind reluate miercuri", se arata in comunicat.

La aceste cautare participa personal din cadrul Postului de Jandarmi Montan Valiug, a Politiei Caras-Severin, Salvamont Caras-Severin, ISU Caras-Severin si rangeri.

Pana la ora transmiterii acestei stiri, echipele de cautare nu au dat de urma barbatilor.