Trei tineri au fost raniti, sambata seara, dupa ce masina in care se aflau a lovit un autobuz pe o strada din municipiul Buzau, iar din impact cele doua vehicule au fost proiectate intr-un magazin de pompe funebre, scrie News.ro. In autobuz se aflau soferul si un pasager, niciunul nefiind ranit.

Accidentul s-a produs in fata Spitalului Judetean Buzau. Cei trei tineri se aflau intr-un autoturism care a iesit de pe o strada secundara si nu a acordat prioritate de trecere autobuzului care tocmai plecase din statie.

In urma impactului, atat autobuzul, cat si autoturismul au ajuns pe celalalt sens de mers si au fost proiectate intr-un magazin de pompe funebre.

Soferul, in varsta de 25 de ani, si pasagerii din masina - o fata si un baiat de 16 si 17 ani - au ramas incarcerati si a fost necesara interventia pompierilor pentru a-i scoate. Cei trei au fost transportati la spital.

In autobuz se aflau soferul si un pasager, dar niciunul nu a fost ranit.

Autobuzul apartine societatii de transport in comun din Buzau si a intrat in flota companiei in urma cu o luna, fiind cumparat din Olanda.

La ora transmiterii acestein stiri, traficul in zona accidentului este complet blocat.