Activitatea Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor Bucuresti se va reorganiza, incepand de luni si promite ca va reduce timpul de asteptare la ghisee si pentru a micsora termenele de eliberare a documentelor si de programare la proba practica a examenului de obtinere a permisului auto. Activitatea cu publicul se va desfasura in doua schimburi, intre 8:00 si 19:00, iar timp de patru ore cele doua schimburi se vor suprapune, fiind deschise mai multe ghisee.

Potrivit unui comunicat transmis marti de catre reprezentantii Prefecturii Bucuresti si citat de News.ro, activitatea Serviciului Permise se va reorganiza de luni pentru a reduce timpul de asteptare la ghisee si pentru a micsora termenele de eliberare a documentelor si de programare la proba practica a examenului de obtinere a permisului auto.

Din 6 noiembrie, Serviciul va functiona de luni pana vineri, intre orele 08:00 - 19:30, programul de lucru cu publicul fiind de la 08:00 la 19:00, in doua schimburi

"Prin aceasta reorganizare a SPCRPCIV Bucuresti se asigura o suprapunere a celor doua schimburi pe un interval de timp de 4 ore, ceea ce va permite ca in intervalul orar 11.30-15.30, cand se inregistreaza cel mai mare numar de solicitanti, sa fie deschise un numar sporit de ghisee", arata Prefectura Bucuresti.

Prefectura Bucuresti reaminteste si ca, incepand de miercuri, Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor va trimite permisele de conducere emise de serviciile din Bucuresti si judetul Ilfov la locuintele cetatenilor, prin Posta Romana.

In cazul in care livrarea permisului nu poate fi finalizata prin intermediul serviciului de curierat, acesta va putea fi ridicat ulterior de la Serviciul Permise Bucuresti, de la un ghiseu specializat pentru eliberarea permiselor, cu program de lucru cu publicul, zilnic, intre orele 15:30 - 19:00, disponibil si pentru cetatenii care nu doresc sa le fie trimise prin posta documentele.