DJ 184 pe conexiunea Cavnic-Pasul Rotunda (1.000 metri altitudine) - Ocna Sugatag, drum care traverseaza Muntii Gutai, a fost inchis, duminica dupa amiaza, dupa ce in urma cu cateva ore, traficul se desfasura pe un singur sens din cauza copacilor cazuti pe carosabil, a declarat pentru AGERPRES purtatorul de cuvant al Institutiei Prefectului judetului Maramures, Dan Buca.

"Traficul rutier pe DJ 184 Baia Sprie-Cavnic-Pasul Rotuna-Ocna Sugatg-Sighetu Marmatiei a fost inchis temporar din cauza copacilor cazuti pe carosabil si a ninsorii abundente. Pe aceasta portiune de drum se lucreaza intens la curatarea zapezii. De asemenea, se lucreaza pentru a degaja drumul de copacii doborati de vant si zapada. Traficul va fi redeschis dupa ce se va putea circula in conditii de siguranta" a spus Buca.

El a explicat ca accesul spre Pasul Rotunda din orasul Cavnic este oprit de un filtru al politiei rutiere.

Participantii la trafic care intentioneaza sa ajunga in municipiile Sighetu Marmatiei sau Baia Mare pot intrebuinta DN 18 Baia Sprie-Pasul Gutai-Mara-Sighetu Marmatiei sau DN 19 Baia Mare-Seini-Pasul Huta Certeze-Sighetu Marmatiei.