Patru persoane au fost ranite joi, in municipiul Constanta, in urma unui accident rutier in care au fost implicate o ambulanta si un taximetru, fiind raniti atat medicul si asistenta medicala, dar si soferul si pasagera din taxi. Ambulanta se afla in misiune si transporta la spital un pacient cu insuficienta respiratorie, potrivit news.ro.

Accident cu o ambulantaFoto: Captura YouTube

Potrivit reprezentantilor Serviciului de Ambulanta Judetean, cadrele medicale au fost solicitate sa intervina joi, la un accident rutier petrecut in municipiul Constanta si in care au fost implicate o ambulanta si un taximetru.

In urma impactului, doctorul aflat in ambulanta a suferit fracturi ale coastelor, asistenta medicala a fost diagnosticata cu fractura de antebrat, pasagera aflata in taximetru a ajuns in coma la spital, suferind un traumatism cranio-cerebral grav, iar soferul taximetrului are un traumatism cranian, victimele fiind duse la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta.

Pentru scoaterea persoanei grav ranite din taxi a fost necesara interventia unui echipaj de descarcerare din cadrul ISU Dobrogea.

Reprezentantii SAJ spun ca in momentul producerii accidentului, ambulanta avea semnalele in functiune, transportand la spital un pacient cu insuficienta respiratorie.

Martorii spun ca accidentul s-a produs dupa ce taxiul nu a acordat prioritate si ar fi intors in intersectie.

Politistii continua cercetarile pentru a stabili imprejurarile exacte in care a avut loc evenimentul rutier.