Vremea se raceste din nou la sfarsitul acestei saptamani, iar ploile revin in cea mai mare parte a tarii. Vineri, in vestul, nordul si centrul tarii, cerul va fi noros si va ploua, in general, slab cantitativ. Sambata, vremea se va raci fata de ziua precedenta, temperaturile maxime urmand sa fie cuprinse intre 7-8 grade in estul Transilvaniei si in nordul Moldovei si 15-16 grade in Oltenia si sud-vestul Munteniei, potrivit Realitatea Tv.

Vineri, in vestul, nordul si centrul tarii, cerul va fi noros si va ploua, in general, slab cantitativ.

In restul teritoriului, cerul va fi variabil.

In zona montana inalta, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va prezenta intensificari temporare, indeosebi la munte.

Temperatura aerului va continua sa creasca si va avea maxime cuprinse intre 12-13 grade in depresiuni si in nordul Moldovei si 22 de grade la Drobeta Turnu Severin.

In Bucuresti, cerul va fi variabil. Vantul va sufla slab si moderat. 5-7 grade dimineata si 17-18 grade la amiaza. Temperatura maxima va fi de 17...18 grade, iar cea minima de 8...10 grade.

Sambata

Sambata, vremea se va raci fata de ziua precedenta, dar valorile termice se vor situa in jurul celor normale pentru sfarsitul lunii octombrie. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 7-8 grade in estul Transilvaniei si in nordul Moldovei si 15-16 grade in Oltenia si sud-vestul Munteniei.

Cerul va avea innorari temporare si local va ploua in majoritatea regiunilor. In zona montana, la inaltimi mai mari de 1600 m, precipitatiile vor fi sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va avea intensificari la munte si pe spatii restranse in restul teritoriului.

In Bucuresti, vremea se va raci usor fata de ziua precedenta, dar valorile termice vor fi apropiate de cele normale specifice perioadei. 8-10 grade dimineata si 13-14 grade la amiaza. Cerul va fi temporar noros si in cursul zilei va ploua. Vantul va sufla slab si moderat.