Conducerea Colegiului Tehnic de Comunicatii din Cluj anunta ca a declansat o ancheta la nivelul liceului, dupa ce pe Facebook au fost publicate mai multe imagini de la un Bal al Bobocilor, eveniment desfasurat intr-un club privat din oras, unde mai multe eleve au mimat sexul oral, scrie Actual de Cluj.

Fotografiile in care niste eleve de 15 ani mimeaza sexul oral, la o petrecere a "bobocilor", au fost comentate si de seful Inspectoratului Judetean Scolar, Valentin Cuibus.

Acesta a precizat ca a avut o discutie cu reprezentantii Colegiului Tehnic de Comunicatii "Augustin Maior" si ca in prezent are loc o ancheta la nivelul scolii.

"Ce pot sa va spun sigur este ca reprezentantii acestei scoli n-au avut absolut nicio legatura cu aceasta petrecere. Nici dirigintii si nici alti profesori nu s-au ocupat de organizare si nici nu au participat la acest eveniment. Directoarea Angela Rosca mi-a comunicat ca se face o ancheta la nivel de scoala. Am inteles ca parintii s-ar fi implicat in organizare. Nici macar cei din consiliul elevilor nu-si asuma evenimentul", a declarat Cuibus, pentru Actual de Cluj. Acesta a adaugat ca intr-un mediu privat, intr-un club privat, scoala nu poata asigura paza si ordinea, astfel ca uneori situatia mai poate scapa de sub control.