Un barbat cautat de autoritatile din statul american Michigan s-a predat dupa ce a pierdut un pariu pe care il pusese cu politia pe Facebook. Michael Zaydel promisese ca o vina singur la politie daca o postare de pe Facebook privind mandatul de arestare are mai mult de 1.000 de distribuiri pe reteaua de socializare, scrieTelegraph.

HotNews.roFoto: Hotnews

Tanarul de 21 de ani era atat de increzator incat promisese ca va aduce la Departamentul de Politie Redford si o duzina de gogosi daca oamenii legii castiga ramasagul.

"Nu sunt ingrijorat. Daca urmatoarea voastra postare primeste 1.000 de distribuiri promit ca o sa ma predau impreuna cu 12 gogosi. In plus, o sa adun fiecare bucatica de gunoi de langa scolile voastre publice", scrisese el pe Facebook.

Dupa ce tanarul s-a predat, departamentul de politie a spus ca tanrul "se poate -sau nu - sa fie om de cuvant"”, adaugand ca "din experienta noastra toti sunt prinsi pana la urma. El a atras multa atentie asupra sa si asta inseamna ca i-a fost greu sa fuga de consecinte".

"A venit de buna voie si nu numai ca a adus gogosile ci si un covrig! Vrem sa multumim pentru sprijin tuturor celor care au urmarit evenimentele, au distribuit (pe Facebook) si ne-au lasat comentarii pozitive”.

Zaydel a fost condamnat la 39 de zile de inchisoare dupa ce a pledat vinovat la acuzatia de incalcare a eliberarii conditionate.