Politistii bucuresteni au folosit armamentul pentru a opri in noaptea de luni spre marti un autoturism aflat in trafic, dupa ce soferul acestuia a refuzat sa tina cont de semnalele politistilor, incercand sa fuga, anunta Agerpres.

Potrivit biroului de presa al Politiei Capitalei, in masina au fost gasite mai multe pliculete cu materie vegetala, ce urmeaza a fi expertizate.

'In seara de 16 octombrie, in jurul orei 23,00, un echipaj al Sectiei 4 Politie a efectuat semnal regulamentar de oprire fata de un conducator auto, dar acesta a refuzat sa opreasca, accelerand. Politistii au plecat in urmarirea autoturismului, solicitand sprijin si colegilor. In pofida semnalelor efectuate de agenti, soferul nu a oprit, fapt pentru care unul dintre politisti a folosit armamentul, dupa somatii tragand un foc asupra anvelopelor. Nici la acest moment soferul nu a oprit', a aratat sursa citata.

In incercarea de a scapa, soferul a efectuat o manevra in urma careia a lovit o bordura, masina rasturnandu-se. Niciunul din cei patru ocupanti ai masinii nu a fost ranit.

Potrivit politiei, soferul, un tanar de 21 de ani nu poseda permis de conducere.