Trupul tanarului in varsta de 22 de ani aflat in masina care a plonjat in Dunare pe 7 octombrie, in judetul Caras-Severin, a fost gasit la suprafata apei, pe malul sarbesc al fluviului, la 18 kilometri distanta de locul impactului, anunta News.ro. El a fost recunoscut de rude, dupa fotografii transmise de autoritatile din tara vecina.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al judetului Caras-Severin, Cecilia Danet, a declarat ca autoritatile sarbe au gasit cadavrul baiatului de 22 de ani care se afla in matina care a plonjat in Dunare pe 7 octombrie: "Am fost anuntati ca autoritatile sarbesti au gasit ieri (duminica - n.red.), la ora 7.30, trupul baiatului de 22 de ani, in zona localitatii Dobra din Serbia, corespondenta comunei Berzasca din judetul Caras- Severin, la 18 kilometri de locul accidentului", a precizat Cecilia Danet.

Autoritatile sarbe au transmis fotografii cu cadavrul, iar acesta a fost recunoscut de familie.

Pe 7 octombrie a avut loc un accident rutier in zona localitatii Coronini din judetul Caras- Severin. Soferul unei masini care avea permis de sapte luni a plonjat cu autoturismul in Dunare. In masina se mai aflau, ca pasageri, un barbat, sotia acestuia, fiul de 22 de ani si fiica de 3 ani.

In urma accidentului, soferul a reusit sa se salveze, insa familia a fost de negasit.

Cadavrul femeii a fost gasit pe malul sarbesc al Dunarii, iar autoritatile sarbe au si inhumat-o, respectand legile din aceasta tara. Familia a facut demersurile pentru deshumarea si repatrierea cadavrului.

Si trupul neinsufletit al fetitei de trei ani a fost gasit, pe malul romanesc al Dunarii, aceasta fiind recunoscuta de familie.

Deocamdata, trupul barbatului care se afla in masina care a plonjat in Dunare este de negasit.