Politistii din Orastie, judetul Hunedoara, au deschis o ancheta dupa ce un bebelus de patru luni a murit in conditii suspecte. Din primele informatii, se pare ca suferea de pneumonie, dar vecinii sustin ca ar fi fost muscat de sobolani, informeaza News.ro.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al judetului Hunedoara, Bogdan Nitu, a declarat pentru News.ro ca un bebelus de doar patru luni a murit, vineri, in conditii suspecte in municipiul Orastie.

"Parintii copilului au chemat ambulanta, iar echipajul acesteia a constatat decesul copilului. Cadavrul a fost preluat de medicii legisti care urmeaza sa ii faca autopsia pentru a se stabili cauza exacta a mortii", a declarat Bogdan Nitu.

Potrivit acestuia, politistii au deschis dosar penal, in rem, pentru ucidere din culpa si urmeaza sa stabileasca vinovatii.

Surse din cadrul anchetei spun ca familia este foarte saraca si primele informatii arata ca bebelusul ar fi suferit de pneumonie. Mai multi vecini, insa, sustin ca ar fi fost muscat de sobolani.

Legistii vor stabili exact daca acuzatiile se confirma.