Sambata, peste 800 de conducatori auto au incalcat prevederile rutiere, pe DN2, informeaza Politia Romana, dupa ce vineri alte cateva sute fusesera sanctionati pe acelasi drum national.

Politisti rutieri cu radarFoto: Facebook / Politia Romana

In cursul zilei de sambata, politistii au depistat, pe DN 2, 822 de conducatori auto care au incalcat prevederile rutiere, dintre care 669 au depasit viteza regulamentara.

Au retinut 148 de permise de conducere, dintre care 132 pentru depasirea vitezei corespunzatoare segmentului de drum cu peste 50 km/h. A fost constata si o infractiune: o persoana a fost depistata conducand in stare de ebrietate.

Inspectoraul General informa ieri ca, de vineri, politistii rutieri au intensificat actiunile pe principalele drumuri nationale si autostrazi, pentru prevenirea evenimentelor rutiere. O atentie deosebita este acordata Drumului National 2 Bucuresti - Bacau - Suceava - Siret.

Vineri, in doar cateva ore, pe DN 2 au fost depistati 347 de conducatori auto care au incalcat prevederile rutiere, dintre care 300 au fost sanctionati contraventional pentru depasirea vitezei regulamentare.