Cinci persoane au fost ranite, joi seara, si transportate la spital, dupa ce o soferita de 71 de ani nu a acordat prioritate intr-o intersectie, pe drumul care duce la Aeroportul International "Traian Vuia" din Timisoara, relateaza News.ro.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) "Banat" din judetul Timis, un accident rutier a avut loc pe drumul care leaga Timisoara de Aeroport. In accident au fost implicate doua autoturisme in care se aflau sase persoane.

"Cinci victime au fost transportate la spital, una dintre ele fiind descarcerata. Toate victimele au fost constiente, cooperante. La locul interventiei s-au deplasat o autospeciala de stingere cu apa si spuma, o autospeciala cu modul de descarcerare, 2 autosanitare SMURD, 12 subofiteri si o ambulanta SAJ", au transmis cei de la ISU "Banat".

Martorii au declarat politistilor ajunsi la locul accidentului ca o soferita de 71 de ani nu s-a asigurat cand a iesit din parcarea unui magazin, intr-o intersectie, iar o masina care circula dinspre Aeroport, inspre oras, a lovit-o in plin.

Politistii au intocmit dosar penal pe numele femeii de 71 de ani, pentru vatamare corporala din culpa.