DNA a inceput miercuri ridicarea de documente de la sediul Consiliului Judetean Teleorman, iar procedurile ar putea tine pana joi, potrivit Agerpres.

"Sunt foarte multe documente. Au terminat aproximativ un sfert din totalul documentelor. Va dura pana dimineata, in cel mai fericit caz. Documentele vor fi tot in Consiliul Judetean. Se puteau efectua procedurile si maine sau vineri. Este vorba de zeci de persoane. Unii mai pleaca acasa apoi revin. O angajata de la arhive este insarcinata", a declarat o sursa pentru Agerpres.

Lucratorii DNA au mers miercuri dimineata la sediul Consiliului Judetean Teleorman pentru ridicarea de diferite documente, in baza unei ordonante emisa de procuror.

Potrivit unor surse din administratia judeteana, controlul procurorilor DNA nu ar avea legatura cu dosarul "Belina".

Reamintim ca fostul presedinte al Consiliului Judetean Teleorman, Adrian Gadea, s-a prezentat miercuri la Directia Nationala Anticoruptie, iar potrivit News.ro acesta a declarat la iesirea din DNA ca a adus o serie de documente. Surse judiciare au declarat, pentru Agerpres, ca Adrian Gadea ar urma sa ia parte la acte procedurale efectuate de anchetatori in dosarul 'Belina' in care acesta ar fi urmarit penal pentru abuz in serviciu.