Un copil de zece ani de la o scoala din judetul Arges a fost transportat la spital, dupa ce i-a intrat o bucata de fier beton lunga de un metru in picior, relateaza News.ro. Potrivit autoritatilor, inca nu sunt elucidate circumstantele in care s-a ranit.Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) Arges a dispus deschiderea unei anchete pentru a verifica imprejurarile in care elevul s-a accidentat.

UPDATE Seful Inspectoratului Scolar Judetean Arges, Dumitru Tudosoiu, a declarat pentru News.ro ca in urma discutiilor cu conducerea unitatii de invatamant a aflat ca elevii erau supravegheati in pauza si ca profesorul supraveghetor a sunat la 112.

Potrivit primelor date transmise de catre reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Arges, un echipaj de descarcerare a intervenit la o scoala din comuna Merisani pentru a acorda primul ajutor unui copil in varsta de zece ani care s-a ranit, avand in picior o bucata de fier beton, lunga de un metru.

Bucata de fier are diametrul de sase milimetri si provine de la vita de vie. Nu se cunosc deocamdata imprejurarile producerii accidentului.

Copilul a fost preluat de paramedici si urcat in autospeciala ISU, cu tot cu bucata de fier, urmand a fi transportat la Spitalul de Pediatrie din Pitesti. Pe drum, copilul va fi preluat de o masina a Serviciului de Ambulanta.

Surse medicale au declarat, pentru News.ro, ca in situatiile in nate exista un corp strain in organism, nu se recomanda indepartarea acestuia decat intr-o sala de operatie, intrucat exista posibilitatea declansarii unei hemoragii.

In momentul in care va ajunge la Spitalul de Pediatrie, medicii vor incerca sa extraga corpul strain.