Tatal campioanei olimpice Camelia Potec, Grigore Potec, a fost grav ranit, luni, dupa ce in fata masinii pe care o conducea a ajuns brusc un cal, iar barbatul nu a putut evita impactul, potrivit News.ro.

Accidentul s-a produs pe DN 1 B Buzau-Ploiesti, in dreptul localitatii buzoiene Lipia.

Barbatul, in varsta de 64 de ani, se afla la volanul unui autoturism Chrysler si rula din directia Ploiesti catre Buzau, iar la un moment dat a ajuns pe sosea un cal lasat nesupravegheat. Soferulnu a putut evita impactul si a lovit puternic calul, care a murit pe loc, cadavrul animalului zacand la marginea soselei ore intregi.

In urma impactului, barbatul a fost grav ranit si a fost transportat de urgenta la Spitalul Judetean Buzau, unde a fost stabilizat de medicii de la Terapie Intensiva, dupa care a fost transferat la un spital in Bucuresti.

In urma accidentului, Grigore Potec a suferit un traumatism crani- cerebral, un traumatism toracic si o fractura de humerus.

Grigore Potec este tatal campioanei olimpice de inot Camelia Potec. In trecut, el a fost consilier local municipal la Braila, iar in prezent este director al Tehnonav Braila.