Targul Imobiliarium din Capitala (13-15 octombrie, Baneasa Shopping City) reuneste pentru prima data toate tipurile de case inteligente existente in Romania. Gama de oferte a targului tehnologizat de locuinte Imobiliarium este completa: de la conceptul de case verzi de lux, promovate de ansamblul Amber Gardens si proiectele rezidentiale dezvoltate cu infrastructura completa propuse de Riverside la complexul Satul Scandinav in care se regasesc spatii de agrement si relaxare, piscina, jacuzzi, teren de sport multifunctional, parc de relaxare, zona de barbeque si zona de petrecere.

Targul Imobiliarium Foto: Universum Events

Oferta celor 84 de expozanti care vin la Imobiliarium cu 10.000 de case si apartamente contine o paleta larga de abordari inedite. Iata cateva highlight-uri:

Amber Gardens este primul ansamblu rezidential cu locuinte "verzi" de lux din Romania. Acestea au la baza principiile designului bioclimatic si respecta cel mai performant standard energetic din lume, cel al unei case pasive. Dominat de spatii verzi si drumuri largi, Amber Gardens cuprinde aproximativ 50 de vile "verzi" de lux, individuale, cu un design modern. Concepute pentru a avea un nivel ridicat de performanta, locuintele consuma cu 90% mai putina energie fata de o casa conventionala. Complexul are si spatii de joaca, teren de tenis si handbal, precum si statie de incarcare pentru masinile electrice.

Amber Gardens se afla in imediata apropiere a padurii Baneasa, intr-o zona linistita, la o distanta de 4 kilometri de scolile si gradinitele private si publice din partea de nord a Capitalei, avand si acces la transportul public in comun.

Toate vilele din cadrul Popasului Residence includ sistemul de casa inteligenta, in care luminile, caloriferele, aparatele de aer conditionat, jaluzelele, sistemele de alarma si aparatele electrocasnice vor interactiona si vor putea fi controlate de la distanta prin telefonul mobil. Sistemul de casa inteligenta a fost integrat cu succes la nivelul intregului complex. Acesta este menit sa usureze viata utilizatorului si in acelasi timp sa eficientizeze consumul de energie al locuintei. Prin intermediul acestuia, puteti detine control complet asupra tuturor functiilor din vile.

Riverside este primul proiect rezidential din vestul Bucurestiului cu infrastructura completa de calitate superioara care ofera locatarilor acces direct la drumurile publice si Autostrada A1, racord la toate utilitatile integrate intr-un proiect urbanistic unitar gandit pe termen lung. In Riverside, pe langa multe alte facilitati, toate proprietatile beneficiaza de un sistem centralizat de canalizare cu statie de epurare proprie, instalatie stradala de stingerea incendiilor, conexiuni la energie electrica, gaze naturale si fibra optica.

Satul Scandinav, cel mai nou proiect rezidential de lux din Romania, amplasat in zona Snagov, este compus in totalitate din case active, caracterizate prin consum redus de energie. Unicitatea ansamblului rezidential este data de spatiile de agrement si relaxare, piscina, sauna, jacuzzi, teren de sport multifunctional, parc de relaxare, zona de barbeque, zona de petrecere, alee tip ponton pe marginea canalului care face legatura cu lacul Snagov si Padurea Baneasa. Casele Satului Scandinav sunt dotate cu sisteme de pompe de caldura aer-aer respectiv aer-sol care sunt conectate la panouri fotovoltaice, ce genereaza energia necesara functionarii acestora, astfel incat costurile lunare pentru functionare sa ajunga cat mai aproape de 0.

Intre 13-15 octombrie, pe o suprafata de 3000 mp, in parcarea centra la de la Baneasa Shopping City, expozitia tehnologizata de real-estate aduce peste 10.000 de locuinte de la 84 de expozanti.

Cei peste 7.000 de vizitatori asteptati vor avea si in editia a doua posibilitatea de a viziona case si apartamente din ofertele tuturor expozantilor cu ajutorul ochelarilor de Realitate Virtuala (VR).

Intrarea este gratuita doar pentru persoanele care se inregistreaza pe www.imobiliarium.ro, pana joi, 12 octombrie, inclusiv. In perioada evenimentului, 13-15 octombrie, vizitatorii care nu detin codul primit online vor plati o taxa de 10 lei.

Imobiliarium este un eveniment marca Universum Events

Partener principal Storia.ro

Pentru informatii suplimentare, urmariti platformele oficiale de comunicare

www.imobiliarium.ro

Facebook.com/imobiliarium