Circulatia rutiera va fi restrictionata, sambata dupa-amiaza, in zona Teatrului Nottara, intre orele 14.00 si 22.00, pentru organizarea Festivalului International de Teatru Fest(in) pe Bulevard, relateaza News.ro.

Potrivit Brigazii Rutiere, traficul rutier va fi restrictionat intre orele 14.00 si 22.00, pe banda I de circulatie de pe Bd. Gheorghe Magheru, pe tronsonul cuprins intre Str. Pictor Arthur Verona si Str. Jules Michelet.

Politistii recomanda soferilor sa circule atent si sa respecte semnalele politistilor rutieri.

Cea de-a cincea editie a Festivalului International de Teatru Fest(in) pe Bulevard, organizat de Teatrul Nottara din Bucuresti, va incepe sambata, la ora 18.30, la Sala "Horia Lovinescu", cu un spectacol de dans, care va fi precedat, de la ora 16.30, de un eveniment stradal si va fi urmat de doua spectacole de teatru.

Aceasta editie a festivalului va cuprinde reprezentatii din opt tari, discutii cu publicul dupa spectacole, doua evenimente stradale, cinci spectacole-lectura, patru colocvii, patru lansari de carte de teatru, doua expozitii foto, in sapte spatii diferite: Teatrul Nottara, Teatrul Tandarica, Teatrul Odeon, Teatrul National "I. L. Caragiale", Teatrul ACT, Institutul Maghiar Balassi si Libraria Carturesti-Verona.