Ambasadorul Romaniei in Statele Unite ale Americii, George Cristian Maior, a spus in cadrul unei intalniri cu membrii Clubului Harvard din Washington DC ca "Romania este o tara stabila si sigura, avand cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana, un partener privilegiat al Statelor Unite ale Americii in care merita sa investesti".

Ambasadorul George MaiorFoto: Ambasada Romaniei in SUA

Ambasadorul Romaniei in Statele Unite ale Americii, George Cristian Maior, a fost gazda Clubului Harvard din Washington DC, joi, 5 octombrie 2017. In cadrul evenimentului organizat la Ambasada Romaniei din Washington DC au participat aproximativ 100 de membri ai clubului, absolventi ai Universitatii Harvard, activi in diverse domenii precum cel guvernamental, diplomatic, militar, de afaceri si societate civila.

"Este o onoare pentru mine sa ma adresez unui grup de elita format din absolventii uneia dintre cele mai prestigioase universitati din lume. Romania este o tara stabila si sigura, avand cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana, un partener privilegiat al Statelor Unite ale Americii in care merita sa investesti", a subliniat ambasadorul George Cristian Maior, in cadrul intalnirii.

Cu aceasta ocazie, arata un comunicat al Ambasadei Romaniei, ambasadorul George Cristian Maior a facut o prezentare a Romaniei, atat din punct de vedere istoric, cat si din perspectiva evolutiei sale prezente, evidentiind momentele care au consolidat relatia dintre Romania si Statele Unite, precum si Parteneriatul Strategic dintre cele doua tari, semnat in urma cu 20 de ani.

"Participantii au fost interesati de contextul de securitate din regiune, viziunea Romaniei cu privire la rolul NATO si relatia transatlantica, dar si de evolutiile si oportunitatile in plan economic", mai arata comunicatul Ambasadei.