Melania Medeleanu, care lucreaza impreuna cu Vlad Voiculescu in taberele MagiCamp pentru copiii grav bolnavi spune ca furtul de marti noapte a distrus mare parte din munca fundatiei. "Si da, iti vine sa urli. Si da, iti vine sa pleci. Sa te duci si sa nu mai arunci nicio privire inapoi”, scrie ea intr-un mesaj de pe Facebook.

Tabara MagiCamp pentru copii grav bolnaviFoto: Facebook / Magicamp

Mesajul Melaniei:

"Lucram pe laptopuri donate de oameni buni. Nu sunt cele mai performante dar pentru ce facem noi sunt foarte bune. Dincolo de ce se vede concret in taberele MagiCAMP, in proiectele noastre - MagicBOX sau MagicHOME, munca noastra inseamna mii de telefoane, mesaje, tabele, prezentari, liste cu sponsori, contacte, fotografii, filmulete ale copiilor pe care i-am intalnit.

Mare parte din toate astea s-au evaporat in aceasta noapte.

LA 22:30 incuiam usa biroului. La prima ora, un pahar cu apa varsat pe o masa, birourile goale si un geam deschis.

Si gata. Munca noastra de atata amar de vreme s-a topit.

Pozele copiilor nostri curcubeu sunt pe pereti: nu vrem sa-i uitam niciodata. Oare hotii astia sau ce-or fi ei, or fi aruncat vreo privire pe pereti inainte de a ne insfaca munca?

Si da, iti vine sa urli. Si da, iti vine sa pleci. Sa te duci si sa nu mai arunci nicio privire inapoi.

Daca, prin absurd, pe olx sau mai stiu eu prin ce tomberon, munca noastra intra in posesia cuiva, il rugam sa ne-o aduca inapoi. Stiu, e absurd. Incercam totusi."