Procurorul Mihaela Moraru Iorga a ajuns miercuri dimineata la DNA Ploiesti. Ea a declarat ca a fost chemata "in calitate de martor pentru savarsirea unor infractiuni". Moraru Iorga a spus ca nu stie in ce dosar a fost chemata, dar a spus ca faptele vizate de procurori sunt fals intelectual si favorizarea faptuitorului.

Surse judiciare au declarat pentru Agerpres ca Mihaela Moraru Iorga a fost chemata pentru a da lamuriri in legatura cu o expertiza pe care a cerut-o intr-un dosar al afaceristului Florian Walter, care ar fi fost efectuata, dar care nu ar fi fost atasata dosarului respectiv.

Intrebata de ziaristi despre acest lucru, procurorul Iorga a spus: "l-am anchetat pe Walter, nu l-am trimis in judecata pentru ca urmarirea penala nu a fost finalizata".

UPDATE: Potrivit Ziarului Incomod, la iesirea de la DNA Ploiesti, Mihaela Moraru Iorga a declarat ca a fost audiata in calitate de martor, dar ca nu a inteles prea bine despre ce este vorba intrucat raspunsurile pe care le-a dat procurorilor reieseau si din documentele din dosar. Moraru a mai spus ca nu poate da detalii cu privire la intrebarile care i-au fost puse si ca prezenta ei astazi la sediul DNA Ploiesti este total nejustificata. Procuroarea a mai precizat ca nu poate spune despre ce dosar este vorba, dar a confirmat ca are legatura cu omul de afaceri Florian Walter.