Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a catalogat, marti, gestul fiicei sale de a cere colegilor de serviciu o sponsorizare pentru a merge in Vama Veche drept o gluma intre copii care este permisa, pe care i-a acceptat-o, dar i-a interzis sa mai repete o astfel de greseala.

"Uitandu-ma la dumneavoastra, intelegeti, ca sunteti in aceeasi categorie de copii, tineri zburdalnici, si din acest punct de vedere ma gandesc ca o gluma intre copii se permite. Sigur, ea nu trebuie escaladata si din acest punct de vedere am putut sa privesc copilul in ochi, acceptandu-i greseala, dar interzicandu-i sa o repete", a declarat Daea marti, la finalul unei vizite efectuate la o fabrica de procesare a alimentelor din localitatea argeseana Topoloveni, potrivit Agerpres.

Presa a relatat, la sfarsitul lunii septembrie, ca fiica ministrului Agriculturii, Dana Florentina Daea, angajata la Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale, le-a cerut colegilor de serviciu, printr-un e-mail intern trimis in timpul verii, sa o "ajute" cu cate 10 lei pentru drum, daca doresc, deoarece intentioneaza sa ajunga in Vama Veche.