Mama romanului ranit in atacul din Las Vegas spune marti, intr-o postare pe Facebook, ca fiul sau a trecut prin momente critice dupa operatie si ca va mai dura pana va putea respira singur. Femeia scrie ca fiul sau a trecut prin cateva momente dificile dupa operatie, dar le-a depasit, scrie news.ro

HotNews.roFoto: Hotnews

"Incercarea de a-l deconecta de la aparatele care il ajuta sa respire nu a fost tocmai promitatoare si va trebui sa ramana conectat pana maine", spune mama tanarului.

Ea mai povesteste ca fiul sau a inceput sa planga si a putut forma o inima cu mainile atunci cand i-a aratat postarile.

"Sprijinul si rugaciunile voastre inseamna enorm pentur mine si pentru el. Va multumesc foarte mult", incheie femeia.

Mama tanarului in varsta de aproape 24 de ani, ranit in atac, a postat de luni un mesaj pe pagina sa de Facebook prin care ii ruga pe oameni sa se roage pentru fiul sau, Luca.

"Nu postez lucruri personale pe Facebook, dar chiar am nevoie de ajutor. Va rog sa va rugati pentru fiul meu care a fost impuscat in timpul atacului din Las Vegas. Chiar in aceste momente se afla intr-o stare critica in sala de operatii si ar aprecia toate rugaciunile voastre", era mesajul femeii, insotit de o fotografie cu fiul sau pe patul de spital, intubat.

Tatal tanarului a explicat ulterior ca un glont i-a intrat acestuia in plamanul stang, dar a coborat si i-a afectat apoi si plamanul drept.

Potrivit informatiilor de pe pagina sa de Facebook, mama tanarului lucreaza in acelasi hotel in care a fost cazat si autorul atacului, Stephen Paddock, in varsta de 64 de ani.

Ulterior, MAE a confirmat ca printre persoanele ranite in urma atacului armat din Las Vegas a fost identificat si un roman, care a fost transportat si internat la un spital din regiune. Potrivit MAE, Consulatul General al Romaniei la Los Angeles este in contact permanent cu autoritatile locale si este pregatit sa acorde asistenta consulara.

"Potrivit informatiilor obtinute pana la acest moment, printre persoanele ranite in urma atacului a fost identificata o persoana de cetatenie romana. Aceasta a fost transportata si internata la un spital din regiune pentru ingrijiri medicale de specialitate. Consulul onorific al Romaniei la Las Vegas il va vizita pe cetateanul roman de indata ce starea de sanatate a acestuia va permite acest lucru. Consulatul General al Romaniei la Los Angeles este in contact permanent cu autoritatile locale si este pregatit sa acorde asistenta consulara", precizeaza MAE, care "reitereaza condamnarea tuturor actelor de acest tip si respinge cu tarie violentele, indiferent de ratiune si forma de manifestare".

Un nou bilant al victimelor atacului armat din Las Vegas indica 59 de morti si 527 de raniti, conform anununtului Politiei, care a gasit inca 18 arme la locuinta atacatorului.