Un barbat de 48 de ani din orasul aradean Nadlac a fost retinut, luni, dupa ce a fost reclamat de sotie ca si-a batut copilul in varsta de 9 ani cu o nuia, provocandu-i rani care necesita cateva zile de ingrijiri medicale, scrie News.ro. Barbatul ar fi fost in stare avansata de ebrietate cand si-a lovit fiul in mod repetat, insa fapta a fost sesizata de mama abia dupa doua zile.

In cursul zilei de luni, politistii orasului aradean Nadlac au fost sesizati de mama unui baiat in varsta de 9 ani in legatura cu faptul ca acesta din urma a fost victima unei violente in familie, fiind batut de catre tata cu doua zile in urma.

"In data de 30 septembrie, sotul acesteia, in timp ce afla intr-un imobil de pe raza localitatii Nadlac, fiind in profunda stare de ebrietate, in jurul orelor 16:00, si-ar fi agresat propriul copil cu o nuia, provocandu-i rani pe toata suprafata corpului. In cauza s-a dispus efectuarea unui control de specialitate, in urma examinarii medico-legale rezultand ca minorul necesita 3-4 zile de ingrijiri medicale", a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Arad, Lorena Radu.

In urma cercetarilor, politistii au dispus retinerea barbatului, care are 48 de ani, pe baza de ordonanta de retinere, pentru infractiunea de violenta in familie. Suspectul a fost dus in arestul Politiei Judetene, iar cercetarile vor continua sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Arad.