Un protest impotriva lui Liviu Dragnea, intitulat "Mergem la Belina", este anuntat pe Facebook pentru weekendul 4-5 noiembrie. "Liviu Dragnea sustine ca nu si-a transferat in proprietatea TEL DRUM cu ajutorul ministrilor Sevil Shaiddeh si Rovana Plumb, balta Belina. Tot in opinia lui Liviu Dragnea, TEL DRUM nu mai exista, asa ca s-au anulat si contractele de inchiriere dintre TEL DRUM si Consiliul Local Teleorman. In concluzie - balta Belina apartine poporului roman. Ne-am gandit sa va invitam intr-o excursie la balta Belina, proprietatea statului", scriu pe Facebook initiatorii protestului, membrii comunitatii Vis3z.

Mergem la BelinaFoto: Facebook.com / Vis3z

Ce spun initiatorii evenimentului "Mergem la Belina", pe pagina de Facebook:

"Mergem la Belina!

Liviu Dragnea sustine ca nu si-a transferat in proprietatea TEL DRUM cu ajutorul ministrilor Sevil Shaiddeh si Rovana Plumb, balta Belina.

Tot in opinia lui Liviu Dragnea, TEL DRUM nu mai exista, asa ca s-au anulat si contractele de inchiriere dintre TEL DRUM si Consiliul Local Teleorman. In concluzie - balta Belina apartine poporului roman.

Ne-am gandit sa va invitam intr-o excursie la balta Belina, proprietatea statului.

Pentru cei pasionati de sport, avem o sugestie: pentru ca nu este perioada de prohibitie pentru pescuitul la stiuca, va propunem sa va aduceti unditele, scaunelul si lada de bere.

Daca Dragnea si Grindeanu pot, noi de ce n-am putea? Nu suntem parte din popor?

Mergem la Belina, logistica o stabilim impreuna!"