Elevii Colegiului Economic din Targu Mures protesteaza, luni, in curtea scolii, nemultumiti dupa ce directorul scolii a hotarat ca la fiecare ora ei trebuie sa schimbe clasa, relateaza News.ro. In unitate, fiecare profesor are clasa lui, iar elevii se muta in pauze, in functie de orar. Elevii au pancarte, scandeaza, fluiera, iar cativa dintre ei s-au urcat pe acoperisul de la intrarea in cladire.

Sute de elevi ai Colegiului Economic din Targu Mures s-au strans, luni, in curtea unitatii de invatamant si au refuzat sa intre la ore. Elevii au pancarte pe care scrie "Ne vrem clasele inapoi", scandeaza si fluiera.

Unii dintre ei s-au urcat pe acoperisul de la intrarea in cladire.

Ei sunt nemultimiti de o decizie a conducerii unitatii care a stabilit ca fiecare profesor are propria sala de clasa, iar elevii se muta in fiecare pauza, in functie de orar.

Elevii spun ca se produce, astfel, haos in fiecare pauza, iar ei nu mai au timp sa manance, sa mearga la toaleta sau sa iasa in curtea scolii, neavand, practic, pauza.

Reprezentantii Inspectoratului Scolar Mures au transmis, News.ro, ca atat conducerea Inspectoratului, cat si conducerea unitatii de invatamant sunt in sedinta in incercarea de a rezolva situatia.