Procurorii care ancheteaza cazul barbatului gasit impuscat in inima in localitatea vranceana Garoafa sustin ca au un cerc de suspecti, dar ca nu pot spune deocamdata daca este vorba despre o crima sau despre un accident. In cauza a fost deschis dosar penal pentru omor, transmite News.ro.

Potrivit procurorului de caz Nicolae Parcalabescu, in cazul mortii barbatului gasit impuscat sambata pe un camp, se iau in calcul toate variantele de lucru.

"A fost sesizat Parchetul de pe langa Tribunalul Vrancea de o persoana cu privire la faptul ca, in seara zilei de 30 septembrie 2017, o persoana a decedat in urma unor leziuni provocate prin impuscare si se fac cercetari in cauza. La momentul acesta, noi luam in calcul toate ipotezele, nu excludem nicio varianta. Nu avem elemente, la acest moment, incat sa putem spune ca a fost omorat accidental sau cu intentie. Din verificarile facute de noi, nu rezulta sa fi fost organizata vreo partida de vanatoare. Locul in care s-a intamplat incidentul nu este un fond de vanatoare, ci un lan de porumb care apartine unei societati comerciale. Se efectueaza cercetari sub aspectul infractiunii de omor. La acest moment, avem un cerc de suspecti", a declarat duminica procurorul de caz, Nicolae Parcalabescu.

Anhetatorii continua sa faca verificari in zona la cei care detin arme de vanatoare.

Sambata noapte, un barbat de 35 de ani din localitatea vranceana Bizighesti, comuna Garoafa, a fost gasit impuscat in inima, pe camp, in apropierea unei liziere.

Potrivit rudelor, barbatul, insotit de un alt localnic, ar fi plecat sambata seara in cautarea unei vaci care scapase pe camp, iar in scurt timp a fost gasit decedat. Barbatul a fost impuscat cu trei alice in zona inimii

Localnicii spun ca in zona au loc frecvent partide de vanatoare, iar barbatul de 35 de ani ar fi putut fi victima unui vanator.